Intresseanmälan - Ny Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Haninge Handbollsklubb

Stöd Haninge Handbollsklubb

Här har vi samlat information om våra sponsorer och samarbetspartners. Du kan enkelt stödja Haninge Handbollsklubb genom dina inköp, både som privatperson och företag, genom att delta i undersökningar eller genom att spela på Svenska Spel. Du hittar även information om hur och var du kan handla Haninge HK merch.

Vår Huvudsponsor

MAXI ICA Stormarknad Haninge

ICA Maxi Haninges hjärta brinner för mer än mat, och vår vilja att bidra till lokalsamhället är stor! Vi på ICA Maxi Haninge har alltid velat vara en god kraft i det lokala samhället där vi verkar. ​Nu vill vi göra ännu mer för barn och unga i vårt närområde genom att låta alla goda krafter därute vara med. Vi tror att alla tjänar på att utanförskap och psykisk ohälsa hos barn och unga minskar, och att fler ägnar sig åt fysisk aktivitet.​

Läs mer på Maxi Haningefondens hemsida

Sponsorer

RENTA Maskinuthyrning

Aldrig har det varit enklare att hyra maskiner. Hos Renta finns vi där du är, från Malmö i söder till Mälardalen i norr. Vi erbjuder maskinuthyrning i total världsklass. Och det bästa av allt är att vi älskar det vi gör. Hos Renta kan du räkna med ypperlig service, bästa kvalitet och stor tillgänglighet. Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga, med maskinuthyrning hos Renta.

Läs mer på RENTAs hemsida

 

Haninge Terazzogolv AB

Vi på Haninge Terrazzo förlitar oss på erfarenhet och hög kvalitet! Erfarenheten ihop med ett tajt samarbete med kunder/beställare skapar förtroende och långsiktighet. Vårt mål är att skapa kostnadseffektiva helhetslösningar med hög kvalitet och tydliga deadlines för våra kunder.

Läs mer på Haninge Terazzogolvs hemsida

 

Olofsson Bil AB

“Personligare service” är vårt motto och har varit det ända sedan Olofssons bil startade 1966, och genom att erbjuda det där lilla extra så levererar vi service av högsta kvalitet till våra kunder och får våra anställda att trivas och ständigt utvecklas. Idag är Olofssons bil en av Haninge kommuns största arbetsgivare och en av landets mest framgångsrika Volkswagen-återförsäljare.

Läs mer på Olofsson Bils hemsida

 

M3 Bygg

Vi på M3 Bygg arbetar med entreprenadverksamhet inom Storstockholm och vårt erbjudande utgår från vår affärsidé: ”Med kompetens, erfarenhet och engagemang ger vi en trygghet genom hela byggprocessen, vilket höjer värdena i boende– och arbetsmiljöer”. Med detta fångar vi upp ett komplett erbjudande till våra kunder. D.v.s. att vara en trygg partner som engagerar och skapar värde.

Läs mer på M3 Byggs hemsida

Fler Sponsorer

Gasolfyllarna

Idag erbjuds gasinstallationer, påfyllning av gasol i lösvikt, försäljning av tillhörande produkter i vår webbshop samt våra butiker och dessutom erbjuder vi uthyrning av bland annat gasolcisterner, byggvärmare och terrassvärmare. 

Läs mer på Gasolfyllarnas hemsida

 

ABC Ställningar AB

ABC Ställningar är ett modernt entreprenadföretag som är verksamt i stora delar av landet. Vår affärsidé är att erbjuda branschens bästa service för byggställningar och väderskydd. Tillsammans med våra kunder hittar vi helhetslösningar för byggentreprenader med byggställningar, bygghissar, arbetsbodar, avspärrningar och tillträden – till och med återvinning av ditt byggavfall tar vi hand om.

Läs mer på ABC Ställningars hemsida

 

Haninge Blommor

Vi är din personliga lilla blomsterbutik. Varmt välkomna 🌱
Telefonnummer: 08-50020910

E-post: haningeblommor@haningeblr.se

Instagram: @haningeblommor

 

Din Syn Västerhaninge

Välkommen till Din Syn-gruppens senaste tillskott!

Läs mer på Din Syn Västerhaninges hemsida

Länna Sport

Länna Sport är Sveriges ledande serviceföretag inom sport och fritid. Vi arbetar stenhårt varje dag för att alltid ge dig som kund bästa tänkbara service. Vi gör också allt vi kan för att ge dig möjlighet att ta del av den kunskap vi besitter inom de olika områdena. Detta innebär att vi alltid, i alla situationer, jobbar med kunden i fokus. Vi har ett brett sortiment bestående av enbart kvalitetsprodukter från utvalda varumärken. Vi väljer noggrant ut de produkter och varumärken vi vill sälja med hjälp av våra mycket kompetenta inköpare.

 

Hos Länna Sport kan du handla Haninge HKs profilkläder.

 

När du handlar på Länna Sport ska du alltid meddela att du stödjer Haninge HK så går en del av ditt köp tillbaka till klubben.

 

Länna Sports hemsida

Haninge HKs Klubbshop

Supportershop

I vår supportershop, i samarbete med WillShop, kommer ni att kunna köpa diverse olika supporter- och reklamartiklar. Shopen fylls på vart efter med fler artiklar.

 

WillShop Supportershop

Sponsorhuset

Haninge HK är anslutna till Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Haninge HK när du handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Haninge HK pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar. Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en Biobiljett och stödjer Haninge HK med hela 50 kr. OBS! Tänk på att du som handlar eller bokar hotell via företaget nu kan göra detta via Sponsorhuset. Nu finns även möjlighet att stötta Haninge HK när företaget tankar sina bilar - starta avtal genom att klicka vidare direkt till Sponsorhuset Företag eller via annonser på klubbens webbsidor alt i mobilen.

Kom igång och tipsa gärna era vänner och familj!

Läs mer på Sponsorhusets hemsida

Svenska Spel - Gräsroten

Med Gräsroten delar Svenska Spel varje år ut miljoner till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Hur pengarna fördelas och hur mycket varje förening får bestäms av dig och alla andra som spelar hos oss. Välj vilken eller vilka föreningar du vill stötta så bidrar du automatiskt varje gång du spelar i butik och online. Det kostar ingenting extra att vara med.

Läs mer på Svenska Spels hemsida

Bingo Stockholm

Haninge Handbollsklubb är med i Bingoalliansen för att som idrottsförening kunna ta del av intäkterna från Stockholms Bingohallar. Som medlem i Bingoalliansen är vi medlemmar i paraplyföreningarna Bingo Fridhemsplan, Bingo Hötorget, Bingo Högdalen, Bingo Sundbyberg och Bingo Skärholmen. 

 

Bingo Stockholms hemsida

 
HUVUDSPONSOR
SPONSORER
FLER SPONSORER
STÖD HHK