Intresseanmälan - Ny Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Haninge Handbollsklubb
Den Lilla Klubben med Det STORA 💙

Varmt välkommen till föreningens hemsida.
Vi hoppas att du skall hitta det du söker.
Saknar du något eller har frågor så skicka gärna ett mejl till kansli@haningehk.se

 

Föreningsinformation

På följande länk finner du information om Föreningen och Styrelsen.

 

Våra Lag / Kontaktpersoner

Information om våra lag samt kontaktpersoner finner du på sidorna till respektive lag.

 

Intresseanmälan

Om du är ny och vill prova på handboll så kolla på sidan för din åldersgrupp och kontakta någon av ledarna för att få möjlighet att provträna.
Du kan också fylla i och skicka in en intresseanmälan

Då kommer någon av våra ledare att kontakta dig
– du blir samtidigt registrerad i vårt medlemsregister.

 

Information via andra Kanaler

Föreningen finns även på följande sociala medier:


Facebook: Haninge handbollsklubb

Instagram: @haninge_handbollsklubb

 

För lagens egna Instagram: Sök på HaningeHK

Nominerade till årets idrottspriser
2023-02-03 09:06
Gotlandslägret, Tomtecupen och Stefan!

Nu har Haninge kommun släppt nomineringarna till årets idrottspriser och vi har med en Eldsjäl, vår ordförande Stefan Löfving, och vi är nominerade till Årets förening!

Vi är så tacksamma över nomineringarna och hoppas såklart att alla går in och röstar på Stefan och Klubben!

 

https://www.haninge.se/idrottspriser/ 

En bra start på året
2023-02-01 19:44

2023 har bara precis börjat och som det har börjat! Januari har varit en bra månad för våra HHK lag. F16 arrangerade steg 3 i USM och tog sig enkelt vidare till steg 4, P14 vann sin grupp i USM steg 3 och vårt, för säsongen, nya damlag i division 4 fick äntligen sin första vinst på hemmaplan i TT. Utöver det har det också spelats Östbollen och vi har varit på Tele 2 arena och tittat på VM-finalerna. Läs mer om detta i nyheten.

USM F16 Steg3 || 21-22 januari i TT-hallen
2023-01-17 11:45
USM F16 Steg 3 || Matchprogram & Haninge HK F-16
 
USM F16 Steg 3 i TT-hallen

Nu i helgen 21-22 januari så arrangerar Haninge HK Steg 3 i Ungdoms-SM för Flickor16 (F16).
Matcherna spelas i Torvalla Träningshall (TT-hallen) vid Torvalla Sportcentrum i Handen.

Kom gärna och heja på våra tjejer och titta på spännande och fartfylld handboll då vi gästas av: Enköpings HF, Sollentuna HK, IK Sävehof, Sundsvalls HK och Stavsten HK.

 

Under USM-helgen så Live-sänder vi alla matcher via SolidSport - ifall man inte kan se på plats.
Föräldrar, supportrar och alla intresserade kan då också ta del av spänningen - vart man än är.
Köp All Access-pass och få tillgång till samtliga matcher under helgen - både Live och i repris.

All Access kostar 169:- och gäller till alla matcher i Steg 3, enstaka matcher kostar 59:-/st.


För att låsa upp och se matcherna behöver ni ha/skapa ett SolidSport-konto (besök vår kanal).

Logga in och gör ert köp i förväg innan matchstart - betalning kan göras med kort eller Swish.

Här hittar ni vår kanal: https://handbollplay.se/haninge-hk-f080706

 

💙 Haninge HK önskar er mycket nöje med spännande och fartfylld handboll 💙

 

För helgens spelschema - se matchprogram, matchlista eller serietabeller

‣ Länk till matchlistan i Torvalla Träningshall (alla matcher i de två grupperna)

‣ Länk till serietabell för USM F16 3:07 A  (Enköping, Sollentuna, Sävehof)

‣ Länk till serietabell för USM F16 3:07 B  (Haninge, Sundsvall, Stavsten)

‣ Länk till LiveScore (flik Ungdom) för live-resultat i matcher i alla USM-grupper

USM P14 STEG 3
2023-01-17 09:54
Ladda album (+10 bilder) >>
Lördag
USM äventyret fortsätter och detta steg fick vi äntligen lämna Stockholmsområdet. Vi började med en tidig morgonsamling vid Åby där minibussar packades fulla och vi rullade mot vårt första stopp, IKEA i Jönköping. Här åt vi en fantastiskt god lunch med otroligt trevlig personal som gjorde allt för att vi skulle få det bra trots att vi var på plats innan lunchen börjat serveras. 
 
Mätta, belåtna och taggade på att åka vidare mot hallen beger vi oss ut till bilarna igen. Vi kom aldrig längre än så då vi inte lyckades komma bort från parkeringen eftersom dörren på ena bussen inte gick att stänga. Vad gör vi nu? Taxi? Hyrbil? Ringa arrangörer och be om upphämtning? Efter en runda genom Jönköping hittar vi en OKQ8 som erbjuder oss en ny minibuss alternativt så kör dem oss bort, vilken service! De får fram en ny minibuss och vi gasar vidare, nu mer än en timme senare än vi planerat, mot hallen i Ulricehamn.
 
Vi kommer fram 55 min innan matchstart så uppladdningen blir lite si sådär. I första matchen möts vi av små och vindsnabba Strömstad. Det är en jämn match där vi drar iväg till 14-18 (tror vi) i andra halvlek MEN här missar seket att klicka i vårt 18e mål, trots påtalande menar domarna att det är korrekt och siffrorna står kvar på 14-17 och vårt spel dippar.
Strömstad kommer ikapp och går om. När slutsignalen tjuter står Strömstad som vinnare med 21-20.
 
Match nummer två och Skåre står för motståndet. Vi pratar mycket om att vara med från start och inte vänta till timeout innan vi vaknar... I timeout är tränare mindre nöjd då vi inte är med i försvaret men efter lite påeldning så gasar vi iväg och ger inte Skåre någon chans att komma ikapp. Vi vinner med 30-16.
 
Vi åker ner till hotell Bogesund där vi skall bo, lämnar våra saker och går över och avnjuter en fantastisk middag på Jennys Thai! Däerfter tillbaka till hotellet för att se Sverigematchen i ett härligt konferensrum med storbilds tv, chips och läsk.
 
Söndag
Dag två börjar med underbar frukostbuffé innan vi packar ihop och ger oss av mot hallen igen.
Match nummer tre och hemmalaget Ulricehamn står på andra sidan. Vi spelar inte alls bra, kastar bort ovanligt många bollar men vinner tryggt med 14-19 ändå. Killarna kom själva fram till att har vi höjt vår lägstanivå lite till vilket är så sant och efterlängtat.
 
Inför sista matchen är förutsättningarna följande: Strömstad får inte vinna med mer än 9 bollar (för målskillnadens skull då vi har +18 och de +9, de vinner med 7 bollar) och vi ska vinna mot Åkersberga. Ett lag som vi kan väl då vi spelat flera träningsmatcher mot dom och även hejat på dom under helgen. Matchen drar igång och vi har problem med deras starka genombrottspelare, stora problem. Det syns att båda lagen spelat många matcher under helgen då det där lilla extra inte finns där hos något av lagen. Till slut får vi ordning på försvaret och proppen släpper. Vi springer iväg och vinner med 13-21. En rolig match mot duktiga Berga fick avsluta steg 3!
 
Matchens lirare under helgen blev Jakub, Kalle, Felix och Adam. Samtliga matcher har vi spelat som ett lag. Vi har kämpat och krigat för varandra och alla matcher har varit lagvinster!
Tack till alla killar för att ni är så otroligt roliga, alltid bjuder på er själva, tar hand om varandra och verkligen trivs ihop! Vi ser redan fram emot nästa äventyr för herregud så roligt vi har tillsammans!
 
Uppdatering Strömstadsmatchen:
Då domarna inte erkände att resultatet var felaktigt så lämnade vi in en skrivelse till Svenska handbollsförbundet direkt efter matchen spelats klart. Vi kollade på inspelningen av matchen och detta gjorde SHF också nu i veckan. Dom har konstaterat samma som vi, att mål nummer 18 aldrig registrerades trots dömt, så nu har vi fått det i skrift att vi delar poängen efter resultatet 21-21 och vinner därmed gruppen!! 
Pojkar-09 (P13)
Försvarsspel med Carlos Ortega
2023-01-16 15:36, Pojkar-09 (P13)
Carlos Ortega Copyright Florre

Igår var det sista dagen av utbildningen hos Svenska Handbollsförbundet. Gästföreläsare var ingen mindre av Barcelonas coach Carlos Ortega. Under 90 minuter berättade han passionerat om sin tränarfilosofi i försvarsspel. Som de andra föreläsningarna så var det oerhört lärorikt. Efter presentationen så diskuterade vi skillnaderna hur spelarna i Spanien tränas i försvarsspel jämfört med Norden samt hur han jobbat med de nya svenska spelarna, Jonathan Carlsbogård och Hampus Wanne, under hösten.

 

Det praktiska passet hölls återigen i Valhalla med Önnereds A-lag som träningstrupp. Ortega genomförde en inspirerande träning med moment som jag kommer direkt ta in i mina träningar. Som avslutning från förbundets utbildningsansvarig så uppmanades vi att ta in speciellt de försvarmoment vi sett under praktikpassen in i våra lag och klubbar.

 

Hoppas ni gillat att få en liten inblick hur det var på Topphandboll Symposium 2023 i Göteborg och att ni är lika nyfikna på vad detta kan ge till våra spelare.

 

/Head Coach

Nyheter från våra lag
Pojkar-08 (P14), 18/01 10:50 
Pojkar-09 (P13), 18/01 10:22 
Pojkar-09 (P13), 16/01 15:36 
Pojkar-09 (P13), 15/01 08:57 
Pojkar-09 (P13), 13/01 18:22 
Pojkar-09 (P13), 30/12 18:41 
 
Handla utan kontanter
Swisha till 123 224 1552