Intresseanmälan - Ny Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Haninge Handbollsklubb

Välkommen till Haninge Handbollsklubb
Den Lilla Klubben med Det STORA 💙

Varmt välkommen till föreningens hemsida.
Vi hoppas att du skall hitta det du söker.
Saknar du något eller har frågor så skicka gärna ett mejl till kansli@haningehk.se

 

Föreningsinformation

På följande länk finner du information om Föreningen och Styrelsen.

 

Våra Lag / Kontaktpersoner

Information om våra lag samt kontaktpersoner finner du på sidorna till respektive lag.

 

Intresseanmälan

Om du är ny och vill prova på handboll så kolla på sidan för din åldersgrupp och kontakta någon av ledarna för att få möjlighet att provträna.
Du kan också fylla i och skicka in en intresseanmälan

Då kommer någon av våra ledare att kontakta dig
och du blir samtidigt upplagd i vårt medlemsregister.

 

Information via andra Kanaler

Föreningen finns även på följande sociala medier:


Facebook: Haninge handbollsklubb

Instagram: @haninge_handbollsklubb

 

För lagens egna Instagram: Sök på HaningeHK

F16 USM Steg 1
2023-09-28 14:42

Nu till helgen spelar våra F16 tjejer steg 1 i USM i Torvalla Träningshall. Kom dit och färga läktarna vita och blå när ni hejar fram tjejerna till en direktplats i steg 3!

 

Dag Datum Tid Hemmalag Bortalag
Lördag 30/9 16:00 Haninge HK Önnereds HK
Lördag 30/9 18:00 Lugi HF IF Hallby HK
Söndag 1/10 09:00 Haninge HK Lugi HF
Söndag 1/10 10:30 IF Hallby HK Önnereds HK
Söndag 1/10 13:30 Önnereds HK Lugi HF
Söndag 1/10 15:00 Haninge HK IF Hallby HK
Haningedagen 16/9
2023-09-12 13:01

Lördagen den 16 september firades Handbollens dag! Vi deltog genom att ställa upp på Haningedagen. Vi hade spelare på plats som visade hur man kastade, som stod i mål och som gick runt och delade ut lappar med information om våra prova på dagar i Vega och vår ordinarie verksamhet.

 

Hittade just du som läser det här till oss genom vårt deltagande på Haningedagen så kommer här lite bra länkar och information.

 

På sidan "Våra lag" hittar du kontaktuppgifter till respektive lag.

Våra lag

 

Under menyvalen för "Flickor", "Pojkar" och "Seniorer" hittar du respektive lagsida med mer information och kontaktuppgifter även där.

 

Under sidan för "Anmälan" hittar du mer information om hur du anmäler dig och även länk till vårt formulär för anmälan, som också finns allra högst upp, ovanför menyvalen.

Anmälan

 

Fram till och med söndagen den 1 oktober kan du testa på handboll med oss i Vega Aktivitetshus på tisdagar 17-20 och på söndagar 9-12. Det är bara att komma dit så många gånger du vill. Våra ledare på plats kan också hjälpa dig vidare sen när ni är redo att ansluta till föreningen.

Prova på handboll i Vega Aktivitetshus

 

Varmt välkomna till Haninge Handbollsklubb, vi är övertygade om att ni kommer att trivas hos oss!

Prova på handboll i Vega Aktivitetshus
2023-09-05 19:54

Under september månad, vecka 36-39, kan du prova på handboll med oss i sporthallen i Vega aktivitetshus, högst upp i huset, på tisdagar och söndagar.

 

Alla är välkomna, stora som små, och vi har ordinarie verksamhet för alla från 2 år upp till senior som man kan ansluta till när man vill fortsätta.

 

Du kan prova på handboll följande dagar och tider:

Tisdag 5, 12, 19 och 26 september klockan 17-20

Söndag 10, 17, 24 september och 1 oktober klockan 09-12

 

Varmt välkomna!

 

Varmt välkomna Shirin och Robin
2023-08-18 16:37

Haninge Handbollsklubb har inför säsongen fått två nya tränare till föreningen. 

 

Shirin är 18 år gammal, hon har spelat handboll sen hon var 4 år och har varit tränare i i 4 år. Shirin kommer att gå in som huvudtränare för F13 alltså våra tjejer födda 2010. Hon spelar idag seniorhandboll i Handens SK i division 4 och hon är också domare. Hon har gått TU1 är anmäld till TU2 i oktober och hoppas kunna gå TU3 till våren. Innan hon kom till oss i Haninge har hon varit tränare för Tyresös tjejer födda 2008 och innan det tränade hon flickor födda 2007 i Handens SK.

 

Robin är 20 år gammal, han har spelat handboll sedan har var 8 år och har varit tränare i 5 år. Robin kommer att gå in som huvudtränare för F14 alltså våra tjejer födda 2009. Robin spelar idag handboll i vårt eget herrlag och kommer senast från Hammarby. Han är TU3-utbildad och hoppas på att gå TU4 till våren. Robin tränade flickor födda 2011 i Hammarby innan han valde att återvända till oss i Haninge.

 

Ett par frågor till våra senaste tillskott i tränarstaben:

 

Varför valde du att bli tränare?

Shirin svarar att hon gillar utmaningar och att hon tycker om att jobba med barn och ungdomar.

Robin svarar att han blev tränare för att få vara med och skapa framtidens handbollsspelare.

 

Varför valde ni att komma till Haninge Handbollsklubb som tränare?

Shirin har dömt mycket hos oss och då fått ett bra intryck av oss som förening. Hon känner sig välkommen i Haninge och säger att det inte är ofta man ser att föreningar satsar på unga ledare på det sättet vi gör här.

För Robin är Haninge moderklubben och det var därmed inte ett så svårt val när frågan kom. Han har alltid gillat Haninge för att vi har en så bra gemenskap från de minsta till de äldsta och erkänner att han saknade Haninge under sin tid i Hammarby.

 

Vad har ni för mål i era nya lag?

Shirin ser fram emot att kunna utveckla tjejerna både som handbollsspelare och som individer.

Robin vill jobba med att förbättra sammanhållningen i laget.

 

Hur spenderar ni era dagar?

Shirin läser till PT (personlig tränare) på Vackstanäsgymnasiet i Södertälje där hon har ett år kvar och alltså tar studenten nästa sommar.

Robin jobbar på Biltema i Haninge.

 

Vad gör ni på fritiden när ni inte står i en handbollshall?

Båda frågar sig om det egentligen finns någon tid när man inte står i en handbollshall om man inte går i skolan eller jobbar, och så mycket tid över har man sällan som tränare. Men de kommer också fram till att de båda gärna tränar på gymmet själva eller träffar kompisar när de har lite tid över.

 

Hur spenderade ni er sommar?

Robin valde att spara sin semester till vintern då han hoppas på att kunna åka på någon skidresa och har därmed jobbat hela sommaren.

Shirin började sin sommar med åka till Italien som coach på ett handbollsläger en vecka för italienska handbollsspelare mellan 12 och 22 år. Hon har nu också varit på Gotland två gånger, första gången på semester med kompisarna och andra gången på vårt träningsläger som blev hennes första pass med laget. Utöver det har hon också jobbat en hel del på Pressbyrån i Haninge Centrum.

 

Haninge Handbollsklubb hälsar Robin och Shirin varmt välkomna till föreningen. Vi ses i hallarna!

Gotlandsläger 2023 Måndag
2023-08-14 22:45
Ladda album (+8 bilder) >>

Måndag och hemfärd stod på schemat men innan dess skulle samtliga spelare hinna med ett sista handbollspass och några passade även på att lägga in fys och löpning för att fördriva tiden till avresa.

 

Vi började dagen som vanligt med frukost. De som inte tränade fick därefter packa ihop sina saker och göra sig redo för att åka senare på eftermiddagen. Luftmadrasser skulle tömmas, sängkläder, kläder, skor och annat skulle packas ihop och rummen skulle städas. Vissa tyckte även att det var viktigt att hinna med ett sista dopp i havet denna varma dag.

 

Till lunch blev det korv med bröd och rester från tidigare dagar. Vi vill skicka ett enormt tack till de föräldrar som följt med och ställt upp för alla våra aktiva och ledare genom att laga mat, diska, plocka och fixa hela helgen, ni är fantastiska! Ett extra stort tack till Mats för den exceptionellt goda maten!

 

Strax innan 14 rullade bussarna in för att hämta upp hela föreningen med packning. Ungefär en timme senare var vi på plats vid färjeterminalen. På grund av att båten var full till bredden med folk gjorde det att vi blev tvungna att gå raka vägen in för att hinna checka in väskor innan ombordstigning. Det innebar tyvärr att vi inte hann med någon glass denna gång. För att kompensera var det några som valde att köpa Guteglass på båten istället.

 

Båtresan flöt på och vi kom i hamn i Nynäs innan utsatt tid vilket var skönt för nu ville alla bara komma hem. När detta publiceras tror jag att det är många barn och vuxna som redan ligger och sover efter en fantastiskt rolig men intensiv helg. Det är så himla kul att träna tillsammans, umgås och lära känna varandra. Vi hoppas på att få åka tillbaka nästa år igen.

 

Nu ser vi fram emot en ny säsong med regelbundna träningar, seriespel, USM-spel, Östbollen, Handbollsfestivaler, cuper och mycket mer. Vi ses i hallarna!

Nyheter från våra lag
Flickor-A (F16 || 2007/2008), 25/09 14:09 
Flickor-A (F16 || 2007/2008), 25/09 14:07 
Medlemmar, 15/09 10:43 
Flickor-13 (F10 || 2013), 09/08 18:28 
Flickor-A (F16 || 2007/2008), 31/07 11:37 
 
HUVUDSPONSOR
VÅRA SPONSORER
STÖD HHK