Intresseanmälan - Ny Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Haninge Handbollsklubb
Den Lilla Klubben med Det STORA 💙

Varmt välkommen till föreningens hemsida.
Vi hoppas att du skall hitta det du söker.
Saknar du något eller har frågor så skicka gärna ett mejl till kansli@haningehk.se

 

Föreningsinformation

På följande länk finner du information om Föreningen och Styrelsen.

 

Våra Lag / Kontaktpersoner

Information om våra lag samt kontaktpersoner finner du på sidorna till respektive lag.

 

Intresseanmälan

Om du är ny och vill prova på handboll så kolla på sidan för din åldersgrupp och kontakta någon av ledarna för att få möjlighet att provträna.
Du kan också fylla i och skicka in en intresseanmälan

Då kommer någon av våra ledare att kontakta dig
– du blir samtidigt registrerad i vårt medlemsregister.

 

Information via andra Kanaler

Föreningen finns även på följande sociala medier:


Facebook: Haninge handbollsklubb

Instagram: @haninge_handbollsklubb

 

För lagens egna Instagram: Sök på HaningeHK

Sponsorhuset Larmkampanj
2022-09-29 16:24
Genom Sponsorhuset kan du få Sector Alarms startpaket plus en extra rökdetektor för endast 990 kr. Med ett larm från Sector Alarm är du och din bostad trygga dygnet runt, skyddade mot både brand och inbrott.
 
Det fantastiska är att hela summan (990 kr) du betalar tillfaller Haninge HK och kommer göra stor skillnad för oss. Pengarna kommer först när du har godkänt och signat upp dig. Anmäl ditt intresse här så kontaktar Sector Alarm dig: https://www.sponsorhuset.se/haningehk/landing/sectoralarm/
 

I paketet ingår:

  • 1 centralenhet
  • 1 manöverpanel
  • 1 kameradetektor
  • 1 magnetkontakt
  • 2 rökdetektorer
  • 5 larmbrickor
  • Sector Alarm App som ger dig full kontroll samt avskräckande skyltar och dekaler
  • Uppkopplad mot larmcentral dygnet runt
  • Fria utryckningar
 Abonnemang tillkommer!
 
Tack för ditt stöd och tipsa gärna personer i din närhet som behöver ett tryggt larm!
Ica Maxi Haninge Beachcup 2023
2022-09-28 11:29

Är du redo för Ica Maxi Haninge Beachcup 2023?

 

Det är nämligen vi! Sanktionsansökan har blivit godkänd och det står nu klart att Ica Maxi Haninge Beachcup kommer spelas 10-11 juni 2023. Håll utkik för mer information framöver.

 

Besök cupens hemsida

Cuphelg
2022-09-20 15:45
F12 Vinnare av Örebrocupen

Det var många Haningespelare på äventyr i helgen. Hela 5 lag deltog i Örebrocupen. Samtidigt spelade våra A-flickor Göteborg cup. Det blev många tuffa matcher för samtliga lag. 

 

Våra F12 (2010) tjejer lyckades gå och vinna hela Örebrocupen och kom hem med guldmedaljer och buckla. Rapporter från deras dagar följer...

 

Lördag: "Galet tidig uppstigning för färd mot Örebro. Samling 08:15 vid Birgittaskolan för matchstart 09:00. Lite premiärnerver då det var första matchen för säsongen. Alla kämpade och slet för varandra och när 2x15 var spelade stod vi som klara segrare. Huddinge lag 1 besegrades med 12-9. Sedan blev det en kort biltur till Hogwarts, eller närmare bestämt Rudbecksskolan. Bädda upp och fylla på energiförtådet och sedan tagga till för match två."

 

Söndag: "Nu sitter vi i en allt mer tömd hall i väntan på Finalen. Mäkta stolta är vi ledare över våra tjejer som spelar ett fullkomligt lysande försvar! Bådar gott inför seriespelet.

Gårdagen bjöd på kamp, svett och segeryra. Trots en knapp förlust i andra matchen laddade tjejerna om till kvällen och vann enkelt med 16-1 mot Järnvägen. Dagens kvartsfinal mot ett av turneringens, enligt oss, bästa lag blev en riktig styrkedemonstration. Målfattig och tight. Ramunder från Söderköping besegrades tillslut med ynka 6-5! Semin flöt på och Huddinge fick lämna planen efter 10-6 i vår favör. Nu har tjejerna fyllt på med energi och vila. Upp till kamp! Nu är det final mot norska Tindlund. "
 
Efter finalen: "Vi saknar ord! Vi känner bara stolthet!"
 
Stort GRATTIS till alla spelare och ledare, vilken prestation!
 
Även F13 (2009) ställde upp i Örebrocupen. Efter en stark insats i gruppspelet tog man sig till A-slutspel. Där föll man tyvärr på mållinjen redan i 1/8-delsfinalen mot Bolton i en match som slutade 9-10 till Bolton. 
 
P12 (2010) tog sig ur gruppspelet som gruppvinnare. I A-slutspelet fick man möta hemmalaget Örebro i 1/4-final där man tyvärr förlorade med 6-9.
 
P13 (2009) hade en tuff uppgift där man ställde upp med två lag, ett i P13 och ett i P14. Båda lagen kämpade hårt i gruppspelet. För laget i P13-klassen slutade det med att man vann sin placeringsmatch mot Eskilstuna Guif med 10-6 och därmed slutade på en 19:e plats i turneringen. För laget som spelade i P14-klassen blev det en otroligt jämn 1/4-final i B-slutspelet mot Vintrosa som tyvärr slutade med förlust 12-13.
 
I Göteborg hade våra A-flickor en tuff grupp och det blev B-slutspel på söndagen. Där vinner man 1/8-delsfinalen mot Torslanda med 14-7 innan man åker ut i 1/4-finalen i en jämn match mot Huddinge som slutade 9-10 .
 
Vi hoppas att samtliga lag haft kul på sina äventyr, oavsett resultat, och att spelare, tränare och ledare fått med sig massa nyttig information inför kommande säsong. Nu är det inte långt kvar innan första hemmamatcherna spelas i Åbyhallen och Torvalla Träningshall, vi ses där!
 
Starkt jobbat och tack för att ni representerar Haninge Handbollsklubb på bästa sätt!
MatchLänkar uppdaterad för säsongen 22/23
2022-09-18 23:00

Hej, nu är ToppMenyn MatchLänkar uppdaterad för säsongen 2022/2023.

Här finns direktlänkar till våra HemmaHallar med kommande matcher, men också till lagens grupper i seriespelet (där både spelade och kommande matcher kan ses) samt även till Östbollen och Ungdoms-SM. Länkarna till Östbollen och USM kommer att uppdateras efter varje spelad omgång/steg när nästa spelomgång finns tillgänglig. Så gott som alla länkarna går till sidan för Serier & Resultat som tillhör TA-systemet (TA=TävlingsAdministration).
 
Tanken med direkt-länkarna på länken "Matcher & Resultat || Hallar & Lag" var att man skulle slippa klicka, leta och scrolla så mycket på förbundets sida "Serier & Resultat" samt också försöka samla säsongens deltagande lag där klubben är representerad i seriespelet. Länkar kan tillkomma.
 
Notera att i nuläget finns inga matcher inplanerade i Ribby Sporthall, men det kan tillkomma.
 
Återkom gärna om något skulle saknas eller vara fel till kansli@haningehk.se
Allt gott // Erik - Haninge HK Kansli
 
Nyheter från våra lag
Flickor-A (F16/F15), 29/09 20:43 
Flickor-10 (F12), 20/09 17:02 
Flickor-10 (F12), 15/09 16:10 
Flickor-10 (F12), 30/08 12:00 
Flickor-10 (F12), 27/06 10:03 
 
Handla utan kontanter..
..swisha på 123 224 1552