Intresseanmälan - Ny Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Cuphelg
2022-09-20 15:45
F12 Vinnare av Örebrocupen

Det var många Haningespelare på äventyr i helgen. Hela 5 lag deltog i Örebrocupen. Samtidigt spelade våra A-flickor Göteborg cup. Det blev många tuffa matcher för samtliga lag. 

 

Våra F12 (2010) tjejer lyckades gå och vinna hela Örebrocupen och kom hem med guldmedaljer och buckla. Rapporter från deras dagar följer...

 

Lördag: "Galet tidig uppstigning för färd mot Örebro. Samling 08:15 vid Birgittaskolan för matchstart 09:00. Lite premiärnerver då det var första matchen för säsongen. Alla kämpade och slet för varandra och när 2x15 var spelade stod vi som klara segrare. Huddinge lag 1 besegrades med 12-9. Sedan blev det en kort biltur till Hogwarts, eller närmare bestämt Rudbecksskolan. Bädda upp och fylla på energiförtådet och sedan tagga till för match två."

 

Söndag: "Nu sitter vi i en allt mer tömd hall i väntan på Finalen. Mäkta stolta är vi ledare över våra tjejer som spelar ett fullkomligt lysande försvar! Bådar gott inför seriespelet.

Gårdagen bjöd på kamp, svett och segeryra. Trots en knapp förlust i andra matchen laddade tjejerna om till kvällen och vann enkelt med 16-1 mot Järnvägen. Dagens kvartsfinal mot ett av turneringens, enligt oss, bästa lag blev en riktig styrkedemonstration. Målfattig och tight. Ramunder från Söderköping besegrades tillslut med ynka 6-5! Semin flöt på och Huddinge fick lämna planen efter 10-6 i vår favör. Nu har tjejerna fyllt på med energi och vila. Upp till kamp! Nu är det final mot norska Tindlund. "
 
Efter finalen: "Vi saknar ord! Vi känner bara stolthet!"
 
Stort GRATTIS till alla spelare och ledare, vilken prestation!
 
Även F13 (2009) ställde upp i Örebrocupen. Efter en stark insats i gruppspelet tog man sig till A-slutspel. Där föll man tyvärr på mållinjen redan i 1/8-delsfinalen mot Bolton i en match som slutade 9-10 till Bolton. 
 
P12 (2010) tog sig ur gruppspelet som gruppvinnare. I A-slutspelet fick man möta hemmalaget Örebro i 1/4-final där man tyvärr förlorade med 6-9.
 
P13 (2009) hade en tuff uppgift där man ställde upp med två lag, ett i P13 och ett i P14. Båda lagen kämpade hårt i gruppspelet. För laget i P13-klassen slutade det med att man vann sin placeringsmatch mot Eskilstuna Guif med 10-6 och därmed slutade på en 19:e plats i turneringen. För laget som spelade i P14-klassen blev det en otroligt jämn 1/4-final i B-slutspelet mot Vintrosa som tyvärr slutade med förlust 12-13.
 
I Göteborg hade våra A-flickor en tuff grupp och det blev B-slutspel på söndagen. Där vinner man 1/8-delsfinalen mot Torslanda med 14-7 innan man åker ut i 1/4-finalen i en jämn match mot Huddinge som slutade 9-10 .
 
Vi hoppas att samtliga lag haft kul på sina äventyr, oavsett resultat, och att spelare, tränare och ledare fått med sig massa nyttig information inför kommande säsong. Nu är det inte långt kvar innan första hemmamatcherna spelas i Åbyhallen och Torvalla Träningshall, vi ses där!
 
Starkt jobbat och tack för att ni representerar Haninge Handbollsklubb på bästa sätt!
 
Handla utan kontanter..
..swisha på 123 224 1552