Intresseanmälan - Ny Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Cupsäsong
2022-09-12 09:18
P14 väntar på att få sina silvermedaljer

Säsongen är som sagt i full gång och många är iväg och spelar cuper. I helgen så spelade våra P14 killar Håtunaleken i Kungsängen och fick då chans att inviga våra nya matchställ.

 

Så här skriver coach Sandra efter att killarna lyckats ta hem ett silver från B-slutspelet:

 

"Säsongen 22/23 är officiellt öppen och som vi gör det! Vi får tuffast möjliga grupp och kommer på en tredjeplats efter vinst mot Tyresö och förlust mot Täby samt Skånela. Tidig kvartsfinal väntade på söndagen och vi är som alltid lite segstartade på morgonen och det krävs 4 min in i sudden innan Tristan bombar in ett kryssmål och vi går vidare till semi.

 

I semi väntar Huddinge och nu kommer killarnas bästa match (jag tror någonsin) för vi får till BÅDE anfall, försvar och målvaktsspel hela matchen! Det spel vi visar upp är det spel vi ledare vet att vi kan men det få har fått se, tills nu. När Jakub räddar det sista skottet med 5 sekunder kvar är en finalplats välförtjänt vår och jublet dånar i hela hallen.... ja, då kom det en tår hos Coach. Stolt över dessa killar som krigat i den största uppförbacke man kan tänka sig och äntligen får börja skörda framgången av det hårda jobb dom lagt ner.

 

I finalen ger vi dom en match men Tyresö, med lite nya friska ben, är lite för revanschsugna och vi orkar inte riktigt hela vägen MEN det är inte långt ifrån. Samtliga matcher i slutspelet och matchen mot Tyresö i gruppen tar vi med oss med glädje. Även andra halvlek mot Skånela där vi gör en sån otrolig uppskärpning i andra halvlek. Extra kul att alla tar för sig, vågar och provar! En lycklig, stolt och hes coach är så tacksam för att jag fått hänga med er hela helgen, aldrig en tråkig stund!"

 

I helgen som kommer har vi 5 lag med i Örebro Cup. Vi önskar alla lag lycka till och hoppas kunna publicera nya framgångar på hemsidan i början av nästa vecka. 

 

Heja Haninge!

 
Handla utan kontanter..
..swisha på 123 224 1552