Intresseanmälan - Ny Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Flickor-08
Lagfoto F 2008

Vi är idag 29 st tjejer födda 2008, 2007 och 2006 som tränar tillsammans 3 gånger i veckan.

 

Det här är ett glatt gäng tjejer med härlig gemenskap som verkligen älskar handboll. Vill du vara en del av vårt tränings glada gäng så är du mer än varmt välkommen att provträna med oss! 

 

Skicka gärna in en intresseanmälan så kontaktar vi er! 

Länk till Intresseanmälan

 

 

Mål

Vår träning grundar sig på Svenska Handbollsförbundets riktlinjer där vi hela tiden eftersträvar att ungdomarna ska få individuell utveckling, ha roligt, känna trygghet och gemenskap. Förutom träningar på hemmaplan, har vi mycket skojigheter att se fram emot under en spelsäsong såsom träningsläger, cuper både inom -och utomhus samt andra trivselaktiviteter. 

 

Vi erbjuder gemensamma träningar året runt. 

 

Säsongen 2022/2023

 

Träningstider för säsongen 2022/2023 med start 19 augusti. 

  • Måndagar 17:45-20:15 i TT hallen på Torvalla området i centrala Handen
  • Onsdagar 17:45- 20:15 i TT hallen på Torvalla området i centrala Handen
  • Fredagar 18:45-21:15 i TT hallen på Torvalla området i centrala Handen

 

Säsongen 2022/2023 ställer vi upp i USM F16. Vi kommer att spela seriespel i F15 klassen och F16. Därtill kommer vi att åka på ett antal cuper runt om i landet. 

 

Vill du veta mer om handboll, riktlinjer och policy i Haninge HK så finns det dokument som beskriver detta.  

 

 

All viktig information samt kallelser till matcher skickas ut med e-post via

Haninge HKs medlemsregister till er föräldrar. 

 

 

Kontakt:

E-post: haningehkf0708@gmail.com

 

Facebook (sluten grupp): Haninge F-06/07/08 

Instagram : haningehkf060708

 

Välkomna till oss! 

 

Sponsorer: 

Korto Mark och Bygg AB

D.Å Projektledning och Entreprenad AB

ICA Maxi Haninge 

Willbrand.se

Design EL 

 

 

Spännande Nyheter!
2023-03-17 22:58

Vi är glada för att meddela att F16 lagets ledarteam får förstärkning!  

 

Emma Sandström tillträder som lagets huvudtränare och Emma Sandqvist som assisterande tränare. Emma Sandström är fostrad i Haninge Handboll och själv spelat sedan 4 års ålder,  Hon har även erfarenhet av av träna juniorlag, senast från Skuru där hon tränat årskullen 2003-2004 från U16 tom U19. Emma Sandqvist är också fostrad i Haninge Handboll och spelat handboll sedan 7 års ålder. Hon spelar i Haninges DAM-lag och har också tidigare erfarenhet av ledarskap.

Pernilla Lohela kommer närmast från Tumba Handboll, numer aktiv spelare i Haninge Handboll. Pernilla tillträder som assisterande lagledare. 

 

För övrigt ser vi inga avgångar från ledarteamet - utan tillsammans ser vi fram emot att ta lagets och spelarnas individuella utveckling till nästa nivå! 

 

Hjärtligt välkomna till oss Emma & Emma samt Pernilla! 

Vi är stolta över er tjejer!
2023-03-14 19:15

USM steg 4 i Skövde

 

I första matchen på lördag eftermiddag möter vi finallaget Skövde. Skövde startar stark och får direkt några bollars övertag. Vi får till ett starkt försvar och i perioder går det många minuter då det är helt jämnt mellan lagen. Tyvärr så lyckas vi inte ta igen de bollar vi tappade i början och Skövde vinner matchen till slut med 12 bollar.

 

På söndagen spelar vi första matchen mot Kroppsskultur. Det blir en otroligt jämn och målfattig match. Många stolpskott och tekniska misstag gör att Kroppskultur tar hem vinsten till slut med ett antal bollars marginal. 

 

Sista gruppspelsmatchen blir ett Stockholmsderby mot Tyresö Handboll, en match som spelas med en trevlig sportslig anda men som tyvärr avslutas olyckligt med en axelskada. Vi spelar ett fantastisk försvar men lyckas inte som vi kan att få till spelet framåt.

 

Sammanfattningsvis - Vi är otroligt stolta över er allihopa! Ni är grymma! 

Vi spelar ett fantastiskt försvar och står emot de bästa lagen i Sverige. Framåt har vi lite svårare att räcka till denna helg.

Oavsett, så är det en riktigt grym insats av laget med tanke på att 25 % av tjejerna är 2 år yngre, 50 % är 1 år yngre och endast 25% av tjejerna har åldern inne för spel i USM F16!

 

Nu ser vi fram emot ytterligare en säsong med spel i USM F16 med laget!

 

/Ledarna 

Direkt vidare till steg 3 i USM F16!
2022-10-02 18:46

Vi tackar Bella,Matilda, Felicia Lilja Peedu och Felicia Jankens för hjälpen i USM F16 steg 1 i helgen! Tillsammans med FA har vi en härlig helg i Knivsta bakom oss - vi vill också tacka alla supporters och ffa hejarklacken på plats för ert stöd! Den är ovärderlig! 

Helgens fyra matcher resulterade i 3 tydliga vinster och en förlust mot duktiga Önnered 1. Vi tar oss därmed direkt vidare till steg 3 med våran andra placering i gruppen! Underbart! 

Steg 3 spelas den 21-22 januari  - vi återkommer med mer info så fort vi vet mer :) 

USM F14 Steg 4 helgen 19-20 mars!
2022-03-13 19:02

På fredag den 18 mars kl 15:00 bär det av mot Ystad för att spela USM F14 steg 4! Vi önskar uttagna spelare en underbar resa och massor med spelglädje! 

En härlig julavslutning på Prison Island!
2021-12-21 15:30

Det blev en helt fantastisk julavslutning med teamwork och en god middag tillsammans på Prison Island i mindre grupper om 3-4 spelare i varje lag. Lagen fick hitta på ett passande lagnamn som sedan lagets insamlade resultatpoäng registrades på. Poängtabellen bifogat i bild (Våra Lag nr 2-9) .  Svårighetsgraden upplevdes nog generellt som väldigt hög - det var inte alls några lätta uppgifter att lösa i respektive rum, snarare tvärtom - det vart oftast en glad och förvånande överraskning de få gånger man lyckades kamma hem en fullpott från ett rum :) !

 

Kvällen genererade härliga minnen för livet med roliga upplevelser tillsammans, glädjevrål, skratt och stoj. Det vart faktiskt riktigt livat i ett par timmar - till vår ledares stora förtjusning. Kvällen blev lång och luften gick ur vissa väldigt snabbt mot slutet..  Vi avslutade med att dela ut julklappar till alla spelare - Vi tackar ödmjukast familjen Westlund för sponsringen av årets julklapp. 

 

De gemensamma träningarna sätter igång under första skolveckan igen, med start den 10 januari. Ta hand om er!  Vi rekommenderar alla att följa folkhäslomyndigetens rekommendetationer då pandemi läget ser oroväckande ut. Låt oss hjälpas åt och göra allt vi kan för att förhindra smittspridning och därmed ge de bästa möjliga förutsättningarna till att fortsatt få bedriva tävlings - och träningsverksamhet under resterande säsong för våra barn och ungdomar. 

 

Vi önskar alla en avkopplande och härlig julledighet. 

 

God Jul och Gott Nytt år till er alla från oss!

 

/Ledarna via Minna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Haninge Handbollsklubb, 07/06 21:52 
Haninge Handbollsklubb, 01/06 13:30 
Haninge Handbollsklubb, 19/04 15:24 
Haninge Handbollsklubb, 01/04 21:00 
Haninge Handbollsklubb, 31/03 15:25