Intresseanmälan - Ny Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Pojkar-09
Lagfoto P09

Intresserad? 

Alla barn är välkomna att spela handboll med oss i Haninge HK. Det är aldrig för sent att börja spela! Du kommer att träffa både nya och gamla kompisar, samtidigt blir du duktig och lär dig mer om handboll. Man kan ringa, skicka e-post eller komma till träningarna om man vill veta mer. 

 

 

Tid & Plats

Spelarna tränar när de vill. Vi välkomnar att spelarna utövar flera idrotter. Se Kalender » eller Kommande aktiviteter här till höger om nästa träning.

 

Mål & Vision

Vår träning grundar sig på Svenska Handbollsförbundets riktlinjer där vi hela tiden eftersträvar att barnen ska ha roligt, känna trygghet och gemenskap. Barn och ungdomar skall få möjlighet att utöva sin idrott i den utsträckning de vill och kan. De skall få möjlighet att utveckla ett livslångt intresse för idrott samt utvecklas personligt och idrottsmässigt från sina egna förutsättningar.

 

Vid matcher eller tävlingar skall alla som vill få delta. Resultat är inte viktigt utan det viktiga är att så många som möjligt deltar och uppmuntras.

 

Med lekar och handbollsövningar är tanken att individuellt utveckla barnens motoriska och fysiska utveckling, samtidigt som vi tränar på det sociala samspelet. Ambitionen är att barnen ska ha roligt tillsammans och hitta glädjen i handbollen.

Vill du veta mer om handboll, riktlinjer och policy i Haninge HK så finns det dokument som beskriver detta.  

 

 

Engagemang och Aktuell Information

Här på lagsidan kommer vi att lägga upp information som rör vårt lag och föreningen mm.

Vi vill gärna att de föräldrar som har barn i vårt lag går in och anmäler spelaren till

Haninge HKs medlemsregister för att vi ska få korrekt namn samt e-postadresser.

 

Det finns några grundläggande riktlinjer som Ni föräldrar/målsmän/anhöriga bör förhålla Er till:

  • Om vårt lag ska fungera bra måste man som vuxen visa engagemang, alla ledare samt andra funktioner i laget kämpar med detta ideellt.
  • Viktigt att spelarna kommer i tid till träningarna. Spelaren ska ha med sig skor/träningskläder, något att sätta upp håret med och vattenflaska. Till matcher ska de ha med skor/shorts/strumpor och vattenflaska. Matchtröjan fixar vi.
  • Att man oftast följer med och lämnar/hämtar spelaren. Annars har vi ingen möjlighet att ta upp viktiga saker eller ställa frågor till Er.
  • Att svara på kallelser till matcher och cuper som vi skickar ut, oavsett om man ska delta eller inte.
  • Att man vid inbetalning till lagkassan genomför detta snarast så att vi inte behöver lägga merarbete på att skicka ut påminnelser mm. Detta orsakar ofta onödiga förseningar.

 

All viktig information som rör laget skickas gemensamt ut till Er föräldrar via e-post.

 

Kontakt

Kontaktuppgifter till oss som leder och tränar Haninge HK P-09.

 

E-post: hhkp09@handbollen.se

Mobil: 0728894225 - Rikard Florin, huvudtränare licensierad Tränarskolan 1 StHF

 

Välkomna till oss önskar:

 

Sara och Rikard 

 
Handla utan kontanter..
..swisha på 123 224 1552