Intresseanmälan - Ny Medlem
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Haninge Handbollsklubb

vs
Haninge Handbollsklubb
vsHaninge Handbollsklubb

  INFORMATION

Matchstart:sön 23 april, 07:30
Plats:Åbyhallen
Samling: Åbyhallen
Aktivitetsinfo: VIKTIG INFORMATION❗️
Nu är det klart, vi arrangerar och spelar Östbollen söndagen den 23/4 i Åbyhallen!
Alla spelare och föräldrar kommer behövas denna dag!!
Första matchen spelas 9.15, det betyder att vi behöver vara där 7.30-8.00tiden för att ta emot första lagen och för att hinna plocka fram allt material som behövs.
Ni får själva bestämma/prata ihop er om ni vill göra ett schema över för när vem/vilka av er står i cafeteria, sitter i sekretariatet m Liz (som kommer behöva sitta hela dagen, om vi inte lyckas be ngn fr klubben som kan EMP komma och lösa av för tex lunch…), match/hallvärdar.
Sista matchen spelar vi 16.00, därefter ska det plockas undan och iordning.
Jag tar på mig att skriva ut matchschema, dörrlappar m lagnamn till omklädningsrummen samt bakar något och jag kan nog sitta i sekretariatet några av de matcher vi inte spelar själva.
Förbundet rekommendenderar att man kan grilla utanför hallen(om man vill), Agnieszka och Aydan ni kanske kan prata m cafeteriaansvarig i klubben om grill finns att låna eller prata m Stefan om Mats(som brukar laga mat åt klubben) vill hjälpa oss m detta denna dag?! Det är upp till oss(kanske att vi kan ta pengarna för grillningen direkt till lagkassan…..bör kolls upp! Väljer vi detta kan vi maila till motståndarlagen att hamburgare kommer att finnas, så kanske de inte tar m matsäck.
Jag tänker också maila ut till hela klubben om att vi har arrangemang så vi förhoppningsvis får mycket folk som kommer och tittar/handlar!
Hoppas alla är taggade på att göra denna heldag till en rolig upplevelse för spelarna och varandra!!

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 10/2 12:45
16 - 22
Lör 10/2 11:15
17 - 8  
Lör 9/12 12:20
15 - 23
Lör 9/12 09:00
9 - 23
Lör 9/12 07:45
 
 
HUVUDSPONSOR
SPONSORER
FLER SPONSORER
STÖD HHK